Nuorta yrittäjyyttä tukemassa

Näin ensimmäistä kertaa kun olen poliittisesti aktiivinen on myös hyvät neuvot ja tekijät tarpeen. Keskustelin ajatuksistani kunnallisvaaleista poikani Allun kanssa joka opiskelee Jyväskylän Tiimiakatemiassa. Poliittinen kenttä on kummallekin uusi alusta toimia, into tekemiseen suuri ja niin siitä saatiin yhteinen hanke. Päädyttiin että Allu ja Lasse ovat toteuttamassa kampanjassani sosiaalisen median puolta mitä opiskelevatkin ja ovat menestyksellä opiskelun ohessa osuuskunnassaan tehneet.

Samoin saamme toteutettua hienosti mestari kisälli mallia kummastakin näkökulmasta. Minä kisällinä kuulemassa nuorten ajatuksia kaupungistamme, elämästä, sosiaalisesta mediasta. Minulla on annettavana heidän koulutustaan tukevaa kokemusta yrittäjyydestä, johtamisesta ja elämänkoulun tuomia oppeja. Uskon että projektimme aikana pystymme saamaan toisiltamme loistavia näkemyksiä ja ajatuksia mitkä tukevat meitä myös tulevaisuudessa.

Tehdessä työtä yhdessä ja jakaen vastuuta ja näkemyksiä on lopputulos useasti myös laadukkaampaa. Olen oman työni kautta saanut työskennellä paljon nuorten kanssa ja pidän tärkeänä, että nuorille innokkaille ja ennakkoluulottomille tekijöille annetaan tilaisuuksia tekemiseen ja mahdollisuus tulla työmarkkinoille. Tätä ajatusta pyrin tukemaan myös tässä poliittisessa avauksessani.

Niinpä astelemme uutta kohti vakain askelin kokemuksen ja nuoruuden voimin.

Kiitos yhteistyöstä Alek Korpinen ja Lasse Helminen! www.sawake.fi

Viimeisimmät blogi kirjoitukset

nuori yrittäjyys, yrittäjyys

One Response

  1. No mutta nyt on hienot miehet hienolla asialla! Saat minusta miehen rintamalle matkaan tukijoukkoihin ☺️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *